Liefde voor vlees

al meer dan vier generaties

meer dan 50 jaar ambacht

ons Verhaal

Al vier generaties lang is het slagersvak een rode draad in het leven van de familie Dalmulder.
Nadat de grootvader van Fred Dalmulder in 1897 op de Oude gracht in Weesp begon met deze traditie was het voor Fred in 1972 tijd om in Muiderberg zijn slagerij te starten. Samen met zijn vrouw Ans, staat slagerij Dalmulder inmiddels al ruim 40 jaar garant voor kwaliteit, versheid en een eerlijk stukje vlees.

In totaal bestaat het team van slagerij Dalmulder uit 7 personen, naast Fred en Ans Dalmulder, zijn hun dochter Nicole en Theo ook werkzaam als gediplomeerd slager en Jeremy als leerlingslager. Marga zorgt voor de verkoop en zoon Remy helpt elke zaterdag en op de drukke momenten, bijvoorbeeld tijdens kerst, ook mee in onze mooie winkel.

Veel van onze vleeswaren, maaltijden, salades en paté’s worden ambachtelijk bereid in onze eigeen worstmakerij. Juist door het zelf bereiden van de producten hebben wij de kwaliteit van de grondstoffen en dus het eindproduct volledig in eigen hand. Om te waarborgen dat deze kwaliteit op het hoogst mogelijk niveau blijft, besteden wij veel aandacht aan onze producten. Eén van de manieren om de kwaliteit te toetsen is het meedoen met landelijke professionele wedstrijden. Met veel trots mogen wij dan ook zeggen dat er al vele prijzen in de wacht zijn gesleept.

Ook het inkopen van het vlees geven wij niet uit handen. De runderen die wij verkopen zijn persoonelijk door Fred Dalmulder uitgekozen en daardoor verzekerd van malsheid. De keuze tussen scharrel-, uitloop- of normaal vlees is bij ons door u te maken. 

Fred dalmulder

Ouderwets lekkere slager

google review