Merry christmas

And a happy new year!!!

Weet u al wat u met de kerst gaat eten? Vul, om zeker te zijn van een geslaagd kerstdiner, onze kerstbestellijst in en lever deze in bij ons

Kerst bestellijst 2023

 

Welkom

bij slagerij dalmulder

vier generaties ambacht

Al vier generaties lang is het slagersvak een rode draad in het leven van de familie Dalmulder.
Nadat de grootvader van Fred Dalmulder in 1897 op de Oude gracht in Weesp begon met deze traditie was het voor Fred in 1972 tijd om in Muiderberg zijn slagerij te starten. Samen met zijn vrouw Ans, staat slagerij Dalmulder inmiddels al ruim 40 jaar garant voor kwaliteit, versheid en een eerlijk stukje vlees.

Not just another butchery

Rundvlees

Het rundvlees is eersteklas vrouwelijk vlees, afkomstig uit Gelderland. Slager Fred gaat iedere 10 dagen naar de Veluwe waar hij zijn koeien levend in koopt. Door deze eisen te stellen aan ons rundvlees hebben we de kwaliteit en eerlijkheid van ons vlees volledig in eigen hand. Hierdoor is het rundvlees heerlijk van smaak en zeer mals. Bij de inkoop van het vlees wordt voldaan aan de allerhoogste eisen, op het gebied van hygiëne en traceerbaarheid.

Varkensvlees

Duroc varkens staan bekend om hun uitstekende vleeskwaliteit. Het vlees van onze varkens is mooi gemarmerd, het heeft meer ‘intramusculair vet’. Het vlees is vol van smaak en is mals en sappig. De unieke smaak van Duroc volstaat met het op smaak brengen met enkel wat zout en versgemalen peper. Natuurlijk kunt u eindeloos variëren met kruiden en bereidingen. Varkensvlees is veelzijdig en herontdekt door gerenommeerde chefs. Zij zoeken naar oude rassen met smaak en brengen regelmatig een ‘ode’ aan het varken.

Barbecue

Puur vlees of gemarineerd, aan u de keuze. De barbecue is heden ten dage niet meer weg te denken uit onze samenleving. Het gezellig samenzijn met familie, vrienden of kennissen en gezonde manier van bereiding zijn de bekendste kenmerken. Wij staan bekend om onze compleet verzorgde barbecues die met uiterste zorg zijn opgemaakt op mooi gedecoreerde schalen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar één van onze medewerkers.

Maaltijden

Alle maaltijden die wij verkopen worden gemaakt met uitsluitend verse ingrediënten. Om precies deze reden verkopen wij niet het gehele jaar door dezelfde maaltijden. Ook houden wij met onze maaltijden uiteraard rekening met de seizoensinvloeden, ’s winters meer stamppotten en relatief zwaardere maaltijden, ’s zomers lichtere maaltijden als pasta en curries.

Gourmet

Voor feesten, verjaardagen of andere feestelijke gelegenheden kunt u bij ons terecht voor diverse gourmet-, fondue- of steengrillschotels. Een gourmetschotel wordt samengesteld met verschillende stukjes vlees die perfect zijn om te gourmetten. Om de gourmet-, fondue-, of steengrillschotel zo compleet mogelijk te maken hebben wij hierbij ook diverse salades met verschillende soorten sauzen en stokbrood(op bestelling) met kruidenboter. Zo hoeft u nergens meer voor te zorgen, wij maken er een compleet menu van.

Buffet

Heeft u wat te vieren, bijvoorbeeld een bruiloft, verjaardag of jubileum en u wilt uw gasten trakteren op een buffet van goede kwaliteit. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben verschillende buffetten in ons assortiment, zowel warme als koude, waaruit u kunt kiezen. Uiteraard kunt u altijd variaties maken op onze buffetten, maar u kunt ook een eigen buffet samenstellen.De gerechten die wij u leveren zijn altijd zodanig bereidt dat u ze meteen kunt presenteren, zonder dat u er iets aan hoeft te doen.

“Ouderwets goede ambachtelijke slagerij met veel huisgemaakte producten en vakkundige medewerkers!”

Thomas Muts, google review